Onze locatie aan de Costa Blanca

costa-blanca
Alfaz Paradise is gelegen aan het wereldwijde vermaarde Costa Blanca, tussen Valencia en Murcia. De Costa Blanca is één van de bevoorrechtte Spaanse kusten waar u naast charme, rust en schoonheid van de zee kan genieten van unieke sensaties op slechts enkele kilometers landinwaarts. Na iedere bocht geniet u van de vele contrasten. De indrukwekkendste is de combinatie van zee en bergen.

De stranden en baaien zijn perfect om te duiken. Het gevarieerde landschap biedt de mogelijkheid om verschillende landschappen te aanschouwen met een grote variëteit aan fauna en flora. Het water heeft een gematigde temperatuur gedurende het ganse jaar. Het neerslagcijfer garandeert zonnige dagen voor het grootste deel van het jaar. Deze natuurlijke kenmerken maken van deze stranden de perfecte locatie voor het beoefenen van onderwatersporten.

U kunt een zwart/wit plattegrond hier downloaden of eentje in kleur hier.

Ditzelfde matige klimaat en de velden, gelegen in prachtige natuurlijke omgevingen, zorgen ervoor dat golfen een waar genoegen is.
De Costa Blanca bestaat uit gastvrije mensen, dromerige landschappen, beschermde gebieden en mooie volledig uitgeruste stranden voor zwemmers waar het klimaat vriendelijk en zacht is gedurende het volledige jaar.