I vår velværeavdeling har vi et treningsstudio med forskjellig treningsutstyr og en jacuzzi for 8 til 10 personer som kan brukes og nytes hele året. Du kan finne noen bilder i galleriet.

KROPPSBEHANDLING

GENERELL AVSLAPPENDE MASSASJE

Viktigste fordelene inkluderer økt sirkulasjon i hele kroppen og forbedret lymfe=funksjon. Hjelper kroppen til å slappe av ved hjelp av langsom, dyp pusting, og muliggjør raskere restitusjon av muskel og sene skader.

GENERELL AVSLAPPENDE MASSAJE + REFLEKSOLOGI
DYPT VEV BEARBEIDINGS MASSASJE

Teknikken som brukes i denne massasje kombineres med intenst press og streching av smertefulle muskler for å frigjøre kroniske muskelspenninger, smerter, og lokaliserte kontrakturer.

MANUELL LYMFEMMASSASJE OG LYMFEDRENASJE

Dette er en massasje som utføres under anvendelse av langsom, intense trykk. Det hjelper sirkulasjonssystemet og reduserer poser som er forårsaket av akkumulering av væsker i lymfesystemet.

KLASSISK MASSASJE

Denne massasjen fokuserer på spesifikke kroppsområder og kan være avslappende, terapeutiske, ben sirkulasjon, kraniofacial, føtter ETC….. avhengig av valg og ønsker av kunder.

REFLEKSOLOGI

Et naturlig teknikk basert på eksistensen av reflekspunkter på ulike deler av, føtter, som tilsvarer organer og kjertler fra organismen.

SHIATSU

Shiatsu er en Japansk helhetlig kroppsbehandling som bidrar til å balansere mottakers energisystem.  Shiatsu betyr fingertrykk og er noen ganger beskrevet som et fingertrykk massasje.

REIKI

Reiki er et ord laget av to japanske ord – Rei som betyr “Guds visdom eller det høyere makt” og Ki er “Livsenergi”. Reiki er egentlig “ åndelig guidet livsenergi”.

AKUPUNKTUR

akupunktur er en metode for å oppmuntre kroppen for å fremme naturlig healing og bedre funksjon. Dette gjøres ved å sette nåler og bruke varme eller elektrisk stimulering til meget presise akupunkturpunkter.

ANSIKTSBEHANDL/h2INGER<>

DYPRENS

Der det viktig å dyp rense ansiktet ofte for å fjerne døde hudceller, hudormer og kviser. Produkter som brukes vil alltid være egnet til din hudtype, fuktighetsgivende, beroligende eller rensing.

SPESIFIKK BEHANDLING

Etter grundig evaluering av huden din, bruker vi egnede produkter for din hudtype, beroligende produkter for sensitiv hud, hydra for tørr hud, anti rynke og oppstrammende produkter for moden hud og rensende for fettete hud og akne.

TINT
ØYENBRYN ELLER ØYENVIPPER TINT
ØYENBRYN ELLER ØYENVIPPER TINT
ØYENBRYN TINT OG PERM
HÅND OG FOTPLEIE
GRUNNLEGGENDE MANIKYR
SPA MANIKYR

inkluderer peeling, massasje og fuktighetsgivende maske

GRUNNLEGGENDE PEDIKYR
SPA PEDIKYR

inkluderer peeling, massasje og fuktighetsgivende maske

VOKSING
HELE BEINET
HALV BEINET
BIKINILINJEN
BRASILIANSK VOKS
UNDER ARMEN
MANNLIG- VOKSING: Pris på forespørsel
PEELINGS- WRAPS
KROPP OG ANSIKTS PEELING OG HYDRERING

Ideell for eliminering av døde hudceller, og dermed bidra til en mer ensartet og raskere brunfarge. Spesielt egnet for personer med tørr, sprukken hud som bidrar til å regenerere nye hudceller.

TANG WRAP OG HYDRERING

Tang wrap er en anti-cellulitt vikle, designet for å aktivere stoffskiftet, rensing, rehydrerende og tilfører huden og bidra til å eliminere giftstoffer og omforme silhuetten.

KROPP OG ANSIKTS PEELING + TANG WRAP + HYDRERING