In ons relax centrum hebben we een fitnessruimte met diverse fitnessapparatuur en een Jacuzzi voor 8 tot 10 personen die het hele jaar door kan worden gebruikt. U kunt een aantal foto’s in de gallery te vinden.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

ALGEMENE ONTSPANNEN MASSAGE + REFLEXOLOGIE

Belangrijkste voordelen zijn toegenomen circulatie door het hele lichaam en een betere lymfestroom . Helpt het lichaam te ontspannen door middel van langzame , diepe ademhaling , en
sneller herstel van spier en/of peesblessures.

DEEP TISSUE MASSAGE

De techniek in deze massage combineert meer intense druk en strekken van pijnlijke spieren om chronische spierspanning , pijn en gelokaliseerde contracturen los maseren.

LYMFEDRAINAGE MASSAGE

Dit is een massage uitgevoerd met behulp van langzame , intense druk . Het helpt de bloedsomloop en vermindert wallen veroorzaakt door de ophoping van vloeistoffen in het lymfestelsel .

PLAATSELIJKE MASSAGE

Deze massage richt zich op specifieke delen van het lichaam en kan worden ontspannen , therapeutisch , circulatie , craniofaciale , voeten etc … afhankelijk van de keuze en wensen van de klant .

REFLEXOLOGIE

Het is een natuurlijke techniek gebaseerd op het bestaan ??van reflexpunten op verschillende delen van de voeten, die corresponderen met organen en klieren van het organisme.

SHIATSU

Shiatsu is een Japanse vorm van lichaamswerk . Het woord shiatsu betekent ” vingerdruk ” , en shiatsu wordt beschreven als een vingerdruk massage

REIKI

Het woord Reiki bestaat uit twee Japanse woorden – Rei wat ‘Gods wijsheid of middelen de Hogere Macht ‘ en Ki die ” levensenergie ” . Dus Reiki is eigenlijk ” geestelijk
geleide levensenergie . ”

ACUPUNTUUR

Acupunctuur is een werkwijze voor het stimuleren lichaam om natuurlijke genezing te bevorderen en verbeteringen van de werking . Dit wordt gedaan door het plaatsen van naalden en toepassen van warmte of elektrische stimulatie bij zeer precieze acupunctuurpunten .

GEZICHTS BEHANDELINGEN

DIEPE REINIGING

Het is belangrijk om diep te reinigen van je gezicht regelmatig om doden huidcellen te elimineren, mee-eters en puistjes . Gebruikte producten zal altijd worden aangepast aan uw huid
Type – hydraterend , kalmerend , of zuiveren .

SPECIFIEKE BEHANDELING.

Na grondig evalueren van uw huid , maken wij gebruik van geschikte producten voor uw huidtype – kalmerende producten voor de gevoelige huid , hydraterend voor de droge huid , anti – rimpel en verstevigende producten voor de rijpere huid , en zuiverende voor vette huid en acne .

VERVEN
WENKBRAUW OF WIMPERS VERVEN

WENKBRAUW EN WIMPERS VERVEN
WIMPERS VERVEN EN KRULLEN

>

HAND EN VOETEN VERZORGING
BASIS MANICURE
SPA MANICURE

Bevat:Peeling , massage , en hydraterend masker

BASIS PEDICURE

SPA PEDICURE

Bevat: Peeling , massage , en hydraterend masker

WAXING
HELE BEEN
HALF BEEN
BIKINI LIJN
BRAZILIAANSE WAX
OKSEL
MANNEN WAX: Prijs op aanvraag
PEELINGS – WRAPS
LICHAAM EN GEZICHTS PEELING + HYDRATATIE

Ideaal voor de verwijdering van dode huidcellen , hetgeen zal bijdragen tot een meer uniforme en sneller zon bruining. Vooral geschikt voor mensen met een droge , gebarsten huid aangezien het helpt nieuwe huidcellen aan te maken.

LICHAAM EN GEZICHTS PEELING + ALGEN WRAP + HYDRATATIE

Het zeewier wrap is een anti – cellulite wrap, ontworpen om de stofwisseling te activeren, reinigen , hydrateren en voeden van de huid en helpt om gifstoffen te elimineren en het
vernieuwen van de silhouet.